Вы здесь

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ З КІНОРЕЖИСЕРОМ ВІКТОРОМ АНДРІЄНКО

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ З КІНОРЕЖИСЕРОМ ВІКТОРОМ АНДРІЄНКО

8 листопада в рамках V Фестивалю Молодого кіно «10 Муза» відбудеться творча зустріч з кінорежисером та актором Віктором Андрієнко, який поділиться досвідом знімального процесу з молодими кінематографістами на основі художнього фільму «Іван Сила», у приміщенні Київського Міжнародного Університеті.

У Вас є унікальна можливість поринути у знімальний процес фільму «Іван Сила», прем’єра якого пройшла 19 вересня 2013 року. Художня картина розповідає реальну історію найсильнішої людини ХХ століття – українця Івана Фірцака. Це перший український фільм за декілька років, що удостоївся кінопрокату і ви зможете переглянути його після закінчення зустрічі з Віктором Андрієнко на фестивалі «10 Муза».

Фестиваль проводиться силами Союзу Молодих Кінематографістів України (www.smku.org) за підтримки кінокомпанії «Star Media», Міністерства культури України, Національної кіностудії художніх фільмів ім. О. Довженко.

Фестиваль «10 Муза» надає можливість заявити про себе молодим кінематографістам (кращим надається працевлаштування), познайомитися з роботами своїх колег, обмінятися досвідом, послухати майстер класи, прийняти участь у кастингах.

Також, надається можливість для аматорів, любителів і просто шанувальників кіноіндустрії отримати професійні знання, вміння та навички від професіоналів українського кіноматографу.
Головний продюсер Фестивалю і голова Союзу Молодих Кінематографістів України – Фурдуй Олена.
Оцінювати конкурсантів буде зіркове журі на чолі з генеральним продюсером групи компаній Star Media Юрієм Мінзяновим.

Більш детальну інформацію ви можете отримати на сайті http://10musa.com.ua, або за тел.. 066-604-49-58 (Оксана Бабенко, координатор фестивалю)

Город: 
Комментарии
Аватар пользователя Анонимус
Анонимус
10 лет назад

а во сколько пройдет встреча?