Вы здесь

Маріупольці взялись за відродження українського кінематографа

Маріупольці взялись за відродження українського кінематографа

24 лютого 0 10:00 в маріупольському кінотеатрі “Перемога” відбудеться спеціальний показ першої серії “Легенд нового світу” у 3-D форматі. Це перший фантастичний серіал на просторах СНД, відзнятий силами ентузіастів.

Близько тридцяти днів відбувалися зйомки пілотної серії, а на роботу з компютерною графікою пішло більше року. Все можна було б зробити і швидше, як би не фінансові труднощі. “Легенди нового світу”—малобюджетний проект, адже грошей в нього, окрім знімальної групи ніхто не вкладав. Більше того, учасники проекту додатково працювали у інших сферах, щоб покрити виробничі витрати.

Для більшості акторів це був перший досвід роботи у кіноіндустрії. Єдиним професіоналом, а також автором сценарію та режисером на знімальному майданчику був випускник Харківської академії культури Ярослав Войцешек, якому допомагав інший режисер Владислав Петренко. Своєю роботою вони довели, що в Україні своїми силами на околицях міста можна відзняти видовищний фільм, який за кількістю спецефектів не поступатиметься голівудському.

Дія серіалу відбувається на нашій планеті після війни з прибульцями. Міста перетворені на руїни, а люди знаходяться на межі виживання. І ось серед цієї розрухи знаходиться ентузіаст, який збирає легенди про минуле. Саме він в одному з поселень знаходить одну із “легенд нового світу”—історію таємного рятівника людства.

На сьогоднішній день режисери займаються пошуком фінансової допомоги, адже планують відзняти ще близько 12 серій.

Контактна інформація:

http://youtu.be/DsHO0EpBcoc тізер

http://vk.com/club27627030 група «Легенди Нового Світу»

http://vk.com/id76911386 режисер Владислав Петренко

http://vk.com/id35070460 режисер Ярослав Войцешек

Комментарии
admin
11 лет назад

Кстати, подтверждаю, что СнимиФильм всегда рад интересным текстам и видео на украинском, белорусском и других славянских языках.

Аватар пользователя Анонимус
Анонимус
11 лет назад

огласите весь список языков, которые надо знать чтобы читать новости на снимифильм

admin
11 лет назад

СнимиФильм - это открытая площадка для публикаций, а не СМИ. Просто проходите мимо.

Опришок
11 лет назад

Підтримую!)